Ikke kategoriseret

Lidt til kontoret

Nu er det ved at ligne et hus, man kan bo i. Mit sommerhus. Det har taget meget lang tid for mig at få sat det i stand. Hvert eneste år har der været massevis af nye projekter og reparationer at få lavet. Men nu er jeg faktisk nået i mål. Jeg er nået dertil, hvor jeg kan tænke på at møblere det.
Fordi det har været en lang og dyr proces, har jeg også haft masser af tid til at finde ud af hvilke møbler jeg vil have, og hvor de skal stå.
Huset er ikke særligt stort, men her er blads til det hele. Soveværelset har pejs, så der skal ikke være meget andet end den seng, jeg allerede har. Køkkenet skal have et lille bord og et par stole, så man kan hygge sig der på en kold, regnfuld dag.
Ovenpå skal jeg have en enkel sofa og et lille sofabord. Ikke mere end det.

Ny kontorstol

Jo, jeg skal have et arbejdsbord. Så jeg kan arbejde herfra. Og naturligvis også en kontorstol, som kan reguleres i højden. Mit arbejdsbord skal have en enkelt skuffe, så jeg kan lægge min lap top i den, og samtidig skal det have bordplader i to forskellige højder: Jeg kan godt lide at skifte højden, jeg arbejder i. Hvis jeg ikke gør det i løbet af dagen, så sidder jeg simpelthen og falder sammen i ryggen. Jeg tænker, at man kunne lave noget i stil med et bord med indbygge

Du kan så spørge om, hvorfor jeg ikke bare køber et hæve-sænke bord. Svaret er nemt: Jeg har endnu ikke fundet et hæve-sænke bord, der er lille nok. Stedet, hvor arbejdsbordet skal stå, er smalt. Et hæve-sænke bord er som regel mindst 1,40 m langt, og det er der ikke plads til dér, hvor det skal stå. Et bord, der er mellem 80 og 100 cm langt, er tilstrækkeligt til det, jeg skal bruge det til.

Kontorstolen, jeg forestiller mig, behøver ikke at have armlæn. Den, jeg har derhjemme, har armlæn, og de irriterer mig til dagligt. Jeg må se at finde mig en ny kontorstol til mit arbejdsværelse. Jeg slår mig på armlænene hver dag. Jeg har blå mærker på underarmene. Det er ikke kønt her i sommerperioden, hvor jeg helst ikke går med langærmede bluser.

Opslagstavle er vigtig

På væggen, som mit arbejdsbord skal stå ved, vil jeg gerne have en opslagstavle. Gerne én helt almindelig hvid glastavle til almindelige magneter. Den behøver ikke at være fancy. Jeg bruger kun opslagstavlen til at lave to-do-lister med alle de ting, jeg ikke når at få gjort i løbet af dagen.

Du kan nok se, at jeg har en plan: Nemlig at komme oftere i mit sommerhus. Det er synd, at det kun bliver brugt i nogle få uger om sommeren. Huset fortjener at blive beboet. Og jeg har simpelthen ikke hjerte til at leje det ud. Det er der mange, der har foreslået, at jeg gør. Og muligvis har de ret: Jeg kunne måske dække omkostningerne, det giver mig. Men nej, det vil jeg ikke.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *