Livsstil

Livsstil og mode til hjemmet

Mode og livsstil er jo mange ting. For os handler det i høj grad om at have lækre ting omkring os der, hvor vi bor. Det kan være alt lige fra store ting til helt små – altså lige fra køkkenmaskiner over kunst til små ting som for eksempel den helt rigtige barbermaskine.

Senest er vi faldet over de der moderne wallstickers ( se mere her ), men faktisk nyder vi også selve processen med at finde det helt rigtige til den bedst mulig pris.

Er en barbermaskine mode?

Mange vil nok trække på smilebåndet, men faktisk betyder designet noget – også på simple ting som barbermaskiner. Prøv engang at se her, hvor frække og futuristiske designs, der faktisk fås, selvom der er tale om ganske billige barbermaskiner: http://www.skiftselv.dk/barbermaskiner/

Billig og moderne barbermaskine
Ligner næsten noget fra StarTrek, ikke?

Jeg indrømmer gerne, at jeg kan lide at have sådan en fætter stående på mit badeværelse. Det gør mig nærmest glad hver gang, jeg kommer derud.

Soveværelset glemmes ofte

En af mine gode venner siger altid, at han er helt ligeglad med, hvordan hans soveværelse ser ud, for han sover alligevel med øjnene lukkede 🙂 Sådan har jeg det ikke, og det er faktisk utroligt, hvor lidt der skal til, før et soveværelse ligner noget fra BoBedre!

Bare det at købe ordentlige og gode sengesæt betyder en masse! Og det er altså også skønt at ligge i, hvis du går bare lidt over supermarkedskvaliteten. De holder faktisk også længere…

Er jeg en modetosse?

Jeg synes det jo ikke… Jeg køber en masse lækre sager til vores hjem, ja. Men jeg køber billigt online og som regel hos skiftselv.dk – når det er altså er varer, de har. Og de har sgu godt mange ting efterhånden. For nogle år siden var det kun hvidevarer, de solgte, men nu er det nærmest ALT til hjemmet.

Hvad siger du? Betyder alt det noget for dig?

Disclaimer

(1) Comment

  1. Som mand kan jeg kun give dig helt ret mht. barbermaskinen. Det giver lige et boost, når man kommer ud på badeværelset og ser sådan en p*tensforlænger står derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *