Ikke kategoriseret

O Sole Mio

Min søster og jeg skal på cruise. Vi skal sejle rundt i Ægæerhavet i 14 dage og besøge en masse af de græske øer. Vi er så heldige, at vi også får en dag i Izmir, som er en af de største byer i Tyrkiet. Byen ligger ud til det østlige Ægæerhav. Lige over for øen Chios, som vi også skal besøge. Det bliver en spændende ferie vi for. Min søster og jeg er nemlig begge to vilde med historie og arkæologi. Vi glæder os også til at komme i land på øerne og besøge nogle af de berømte steder. Men det bliver også spændende at få mere at vide om historien.

Det er, som om at her i Danmark stopper historietimerne ved hellenismen. Men der har jo været romere og tyrkere og korsfarere på de græske øer igennem tiden. Det bliver fedt at få sat billeder og ord på alle de informationer, vi har.

Vores cruise starter faktisk i Venedig. Jeg var ikke klar over, at Venedig og også Genova havde et imperium på et tidspunkt. De strakte sig langt ind på de græske øer så der meget at lære.

Billigt til Venedig

Da vi skal om bord på skibet, som sejler fra Venedig, er vi nødt til at flyve derned. Så lige nu leder jeg efter billige flybilletter til Venedig, hvorfra skibet sejler ud.

Det er rørende, så billigt, det kan være at komme til Venedig. Især når man tænker på, at den by er så fyldt med turister hele året rundt. Så skulle man da tro, at billetterne dertil ville koste. Men nej. Det er faktisk muligt at komme dertil for en sum, der svarer til en overnatning på et rimeligt hotel i København. Der er daglige afgange, så jeg booker med det samme de billige flybilletter. Ingen slinger i valsen her. VI skal på cruise, og vi glæder os.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *