Mode

Bambus mode

Bambus lingerie

Nu er det vel mere end tre måneder siden, at min veninde, Inger, en dag fortalte mig om sine nye leggings, som hun stolt viste frem, da vi mødtes til en cafe latte på den cafe inde i byen, hvor vi meget ofte vælger at få os en rigtig tøsesnak, når tiden tillader det.

Inger fortalte, at hun af en af sine kolleger var blevet anbefalet de nye leggings, som hun i første omgang havde været noget skeptisk overfor. Sagen var nemlig, fortalte Inger, at der var tale om leggings, som er lavet af bambus og altså ikke af bomuld eller andre traditionelle tekstiler.

Jeg vidste godt, at Inger altid har været meget nøjeregnende med hensyn til det materiale, hendes tøj er lavet af, og hun har altid været en stor fortaler for rene bomuldsvarer, fordi hendes hud reagerer på en negativ måde, hvis der er kunststoffer i tøjet.

Men de nye bambus leggings havde vist sig at være en trestjernet succes, fortalte Inger, for de var faktisk de mest behagelige at have på, hun nogensinde havde oplevet. De er fantastisk bløde, og de får min hud til hele tiden at føles dejligt tør, uanset hvor varmt det er.

Jeg må indrømme, at jeg i første omgang var lidt skeptisk, for jeg havde ikke tidligere hørt om, at man kan lave tøj af bambus, men jeg følte lidt på stoffet i Ingers leggings og kunne da i hvert fald konstatere, at mine forestillinger om, at bambus er noget hårdt og stift noget, blev gjort til skamme, for jeg kunne helt sikkert mærke, at der var tale om noget meget blødt stof.

Derfor fik jeg adressen på den webshop, hvor Inger havde købt sine leggings, for jeg ville gerne selv have sådan nogle. Da jeg om aftenen den samme dag var inde at kigge nærmere på den webshop, kunne jeg konstatere, at man kan få forskellige slags tøj lavet af bambus til både kvinder og mænd, og det slog mig, at min mand havde nævnt noget om, at han snart trængte til nogle nye sokker.

Så da webshoppen netop havde nogle diskrete, sorte bambus strømper til mænd, valgte jeg at bestille en pakke med fire par, og jeg lovede mig selv ikke at fortælle min mand noget om, at hans nye sokker var lavet af bambus, før han havde haft lejlighed til at gå i dem.

Min mand var meget begejstret for den nye type strømper, jeg havde købt til ham, og han understregede, at han aldrig før havde oplevet sine fødder så tørre med andre strømper. Derfor tog jeg selvfølgelig mod til mig og fortalte ham, hvad hans nye strømper var lavet af. Han blev meget overrasket, for han havde ligesom jeg selv ikke tidligere hørt om tøj af bambus.

Men nu er vi begge til en vis grad gået over til netop bambus, og for eksempel har jeg købt fem par herre tights til ham i den førnævnte webshop, og han er meget begejstret for dem, fordi er er så bløde at have på. Bambus undertøj er vist det helt store hit lige nu!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *