Livsstil

Glade unger

Det er med garanti ikke politisk korrekt at have den holdning, vi har he ri familien, når det gælder de ting, vi køber til vores børn – men politisk korrekthed har nu aldrig været det, vi bekymrer os mest om. Vi er jo ganske velhavende, og vi kan lide at omgive os med gode ting, og det inkluderer også børnene.

Godt legetøj koster – og hvad så?

Med en husstandsindkomst på den gode side af 2 millioner årligt, har vi råd til at leve ordentligt, og derfor bekymrer det os ikke en døjt at købe ordentligt legetøj til vores børn, som vi jo altså har fire af.

Vi køber kun kvalitet, og i det valg er vi godt hjulpne af forretningen, der hedder GladeUnger, som er på nettet.

Skønt stativ til uro fra Lilliputiens

At vi altid handler online (næsten da), når vi køber ting og sager til baby og børn, skyldes, at vi er travle mennesker. Den indkomst, vi har, kommer jo ikke af sig selv, vel? Vi har naturligvis en filippinsk barnepige samt en reservebedste til at hjælpe os med børnene, men vi ønsker virkelig at bruge tid med de små unger, når vi kan. Der er jo meget at passe, og vi skal også nå at rejse, spilel golf og sejle, ikke?

Bekvemmeligt på nettet

Det er så bekvemt at kunne købe ind online, og vi gør det faktisk med det meste. Vi elsker simpelthen at sidde med et glas Chablis eller en Remy Martin i et spritopvarmet glas og så købe ind til børnene. Nogle gange sidder de større af dem med og kigger på computeren, og så får de lov at vælge, hvad de vil have.

Til vores kostumefester køber vi skam også udklædningstøj til børnene – du kan jo selv se, hvor forrygende godt udvalget er: http://gladeunger.dk/udklaedningstoej-c-32.html

Er der noget, vi er i tvivl om, ringer vi bare til dem og taler med Marlene, som er det sødeste menneske at have med at gøre. Vi er nok også gode kunder hos gladeunger,dk, vil jeg tro – vi lægger da omkring 5-6.000 kr. der hver måned. Nå ja – det er da en slat penge, men der er så dejlig ro for børnene, når de får det, de gerne vil have.

Hvad med jer derude bag de små skærme? Har I regler for hvor meget legetøj til babyer og den slags, I vil købe? Handler nede i den lokale BR sammen med proletariatet, eller køber I ind online?

Lad os høre, hvordan I gør det?

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *