Ikke kategoriseret

Kropspleje og selvforkælelse i hverdagen

Selvforkælelse er noget vi kvinder tit glemmer i hverdagen, men når vi så endelig forkæler os selv, undres vi over hvorfor vi ikke gør det oftere. Uanset hvilke præferencer du måtte have, når det kommer til kropspleje, så kan du helt sikkert finde nogle produkter, som passer til dig på luxplus.dk. Siden er spækket med mange lækre produkter, som hurtigt kan hjælpe dig med at få huden tilbage i topform, så den både føles fantastisk blød og ser sund og lækker ud.

Billig body scrub fra Luxplus

Start gerne din kropspleje med en god scrub, hvor du får skrubbet huden fri for døde hudceller, som har lagt sig som tør hud på hudens overflade. Får du først fjernet den døde hud, vil huden allerede føles betydeligt mere blød og jævn efter brug. Gør huden våd under bruseren og tag derefter en passende mængde scrub og fordel den over hele kroppen, eller på det område som du ønsker at skrubbe. Bevæg hænderne i cirkulære bevægelser, så du får fordelt produktet jævnt over hele området, så huden bliver skrubbet fri for den tørre hud.

Body lotion til tør hud

Når huden har fået en god skrubbetur, er det en god ide at give huden en masse god pleje ved efterfølgende at pleje huden med en nærende bodylotion eller body butter. Huden vil nemmere kunne optage alle de gode næringsstoffer som cremen indeholder, når først de døde hudceller er fjernet. På Luxplus kan du få rigtig mange forskellige bodylotion varianter fra en række forskellige brands, som indeholder forskellige ingredienser. Du kan tilmed også få body lotions, som er tilsat en smule farve, så huden opnår en smuk glød som du gradvist kan opbygge, når du bruger din body lotion dagligt.

Hårfjerning til kvinder

Foruden de ovenstående produkter kan du også få rigtig mange produkter og redskaber på Luxplus, som vil hjælpe dig med at fjerne uønsket hårvækst. Produkterne er med til at gøre hårfjerningen til en behagelig oplevelse, hvor du let kan fjerne hår fra det område du ønsker. Huden vil efterfølgende føles fantastisk blød og glat og mange af produkterne vil også forhindre huden i at blive rød og irriteret.

På siden finder du desuden også alt du skal bruge for at holde fødder og hænder velplejede og skønne at se på. Pæne fødder uden tør hud er særligt noget vi gerne vil fremhæve om sommeren, hvor vi ofte har mere åbne sko eller sandaler på. På siden finder du produkter, som hurtigt kan få den tørre og sprukne hud af vejen, så du kan nyde et par bløde og velplejede fødder, som du uden skam kan vise frem. Udover plejeprodukterne til fødderne, får du også plejeprodukter til hænderne på Luxplus. På siden finder du skønne neglefile og håndcremer, som du altid kan have med i tasken, hvis hænder og negle trænger til lidt ekstra pleje på farten.

På Luxplus.dk er det en stor fordel at have et medlemskab, da du på den måde kan få adgang til rigtig mange af de fede produkter til meget små priser. Opret et medlemskab og spar mange penge – du får de første 30 dage helt gratis.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *