Ikke kategoriseret

Wasgij – puslespil for hele familien

Denne type puslespil er helt klart et af de mest populære på markedet. Den helt store forskel, og udfordring, ved Wasgij puslespil er, at modsat andre almindelige puslespil, så giver billedet på låget her kun en ide om motivet og en række ledetråde, der kan bruges. Dvs. du kan ikke blindt lægge brikker ud fra hvad du ser på låget, som man kan i de almindelige puslespil.

Så her er der i den grad tale om et anderledes puslespil. Det er både udfordrende, men også vildt sjovt, da det kræver at man arbejder sammen og sammen løser ledetrådene på låget. Dette gør det til en rigtige hyggeligt og sjovt familiepuslespil – ikke sagt, at det ikke også er sjovt alene eller sammen med en ven eller din partner.

De findes i mange forskellige sværhedsgrader og derfor kan I også passende vælge ud fra hvor meget I gerne vil udfordres. De findes dog typisk med 1000 brikker – men selve motiverne og serierne er forskellige og deraf af forskellige sværhedsgrader.

Selve motiverne og billederne er yderst flotte, men også med sjove træk og karakterer, som igen gør disse puslespil sjove, spændende og overraskende.  

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *