Ikke kategoriseret

Elsker at pudse vinduer

Mit job som vinduespudser er meget tilfredsstillende. Det er hårdt. Men jeg er glad for det. Og jeg bliver glad, når jeg kan se, at kunderne er glade og tilfredse med mit arbejde. Ikke mindst er de glade for min service i Ballerup

Hårdt arbejde

Det kan være utroligt hårdt at skulle pudse vinduer. Man skal kunne arbejde indenfor og udenfor i al slags vejr. Det kan være en ram omgang, en virkelig varm sommerdag, så at skulle pudse vinduer i en lille lejlighed, hvor der er et dårligt indeklima. Det kan også være rigtigt koldt at skulle pudse vinduerne udenfor på en kold vinterdag. Man skal dels passe på, at man ikke spilder sæbevandet ned på de tykke tæpper, eller man skal passe på, at man ikke glider med stigen, når det foregår udenfor. Det skete engang for mig, at jeg gled med stigen. Vi har sådan et trick, vi bruger til at flytte stigen med, så vi ikke behøver at klatre op og ned hele tiden. Men den dag var det koldt, og jeg så ikke, at der var is på fliserne, så jeg gled og væltede. Det gjorde altså ondt. Fik slået hovedet og skulderen grimt. Men det er heldigvis sådan en engangsting, der sker. Jeg er ikke faldet eller væltet med stigen siden dengang.

Glade kunder

Men som sagt, så er det bedste ved arbejdet, at kunderne altid bliver glade. Det bekræfter min hypotese om, at lys er godt for mennesker. Vi er gladere, når vi har lys nok. Og når det falder flot ind ad rene vinduer, bliver vi gladere. Ja, jeg er ikke psykolog eller sådan noget, men det er sikkert rigtigt. Mine kunder smiler, når jeg kommer, og når jeg går efter endt arbejde, smiler de bredere. Det kan da ikke betyde andet, end at jeg har ret.
Arbejdet er, som jeg sagde også hårdt. Ikke kun pga. de vejrmæssige forhold. Nej. Det er også fysisk hårdt. Det kræver nogle kræfter at vaske vinduer og tørre dem i en 8-timers arbejdsdag, hver dag i træk, 6 dage om ugen. Det kan være trættende. Jeg kan huske, da jeg lige startede som selvstændig, at jeg kom hjem og bare drattede om på sofaen. Min kæreste var sød, men også lidt bekymret for mig. Jeg forklarede hende, at jeg bare ikke er vant til at tage hele ansvaret på mine skuldre. Som selvstændig har man ikke en boss og skal selv stå for at aftale tider med kunderne. Og så udføre arbejdet med selve vinduespudsningen og derefter hele bogholderiet. Og købe ind. Vi bruger jo nogle sæbemidler, som vi køber i store mængder. Og så er der alt administrationsarbejdet. Med at holde styr på fakturaer, kalendere og den slags. Men nu er det ikke så trættende. Jeg har lært det.

Vinduespudser i København – det er mig

Og jeg har fået ansat en IT-gut, der bare ved meget om webshops og marketing, så nu flyver mit site også. Så når folk googler efter ”vinduespudser København”, så får de mit site at se først. Jeg tænker, at hvis min succes med mit site fortsætter, så vil jeg kunne snart kunne ansætte en medhjælper, der kan klare nogle af de virkeligt svære opgaver.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *