Ikke kategoriseret

Depression af stress

Jeg har hørt, at antallet af depressioner er steget gevaldigt som følge af den her situation, som hele verden er havnet i. I går hørte jeg sågar, at især unge mennesker i alderen 15 – 18 år er meget hårdt ramt. Det faktum, at de ikke kan være sammen med jævnaldrende, dyrke deres sportsaktiviteter eller fritidsinteresser, har ført til et stigende antal af unge med depression.

Synd og skam

Det er en skam. Det er synd for dem. Det er synd for samfundet. Kan vi finde et eller andet, som kan give os håb? Nu, hvor der også er store slagsmål mellem EU‐kommissionen og de store medicinalfirmaer, der har fået godkendelse til at producere en vaccine, der kan beskytte os, ser det ud til, at mange af de håb vi havde for at kunne gå et forår i møde med lidt mere ro i sindet og mindre frygt, vælter.

Isolerer sig selv

Jeg kan konstatere, at mange af mine venner er ved at isolere sig selv. De holder ikke kun afstand. Jeg talte fx en kammerat, som ikke har været ude og få bare en times frisk luft i de sidste 14 dage. Det er virkeligt på grænsen til, hvad der er sundt, tror jeg. Det er forhåbentligt, også et ekstremt eksempel. Han er jo rask og har ikke nogen helbredsproblemer.

Selv mærker jeg det på den måde, at jeg går herhjemme og stresser. Når jeg ikke er ude for at ilte hjernen, så render jeg rundt her og tænker på alle de ting, jeg burde gøre. Det fører faktisk til søvnløshed og en dybere bekymringsrynke.

Jeg tror, at jeg skal overveje at få noget stresscoaching her https://lifeconsulting.dk/stresscoaching, så jeg kan lære at slappe af. Det kan jo godt lade sig gøre at få sådan et forløb via Skype samtaler eller Zoom. Jeg skal bare lige finde ro til at kontakte en stress‐coach.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.