Livsstil

Arrangementer for firmaer

Jeg har lige talt med en god kollega i telefonen. Vi ses på arbejdet, men vi ses også privat. Vi kan godt lide at gå på café sammen efter en lang dag på arbejde. Det er rart lige at få talt om, hvad der er sket på arbejdet, og måske også få nogle input til løsninger på problemer, som man er stødt ind i.

Firmaarrangement her i Kbh

I dag talte vi om den mail, der blev sendt ud til alle i morges. Vi fik nemlig alle sammen en mail om, at der vil blive lavet en serie firmaarrangementer i København i de kommende måneder. Ledelsen ville gerne have, at vi tilkendegiver, om vi er interesserede i at deltage. Der vil blive lavet et arrangement hver 3. uge i de kommende måneder.

Der stod ikke noget om, hvad firmaarrangementerne går ud på, så det var ligesom det, der var emnet for vores samtale. Handler vel om at styrke sammenholdet?

Et foredrag

Min kollega fortalte mig, at hun havde hørt et eller andet om foredrag. Hun kunne ikke sige noget om, hvad emnet for et foredrag ville være. ”Men gør det noget? Hvis de vil have, at vi deltager i arrangementerne, så må de da lige fortælle os lidt mere, ikke?” Jeg måtte give hende ret. Jeg gider da ikke at lytte til et kedeligt foredrag om et eller andet frustreret menneskes rejse fra stress til velfungerende maskine. Men på den anden side, så vil jeg heller ikke udelukke, at jeg gerne vil deltage i arrangementerne. Måske er det ikke helt fastlagt endnu, hvad de skal indeholde.

Teambuilding og skattejagt?

Måske skal vi sendes på skattejagt som led i et arrangement, der går ud på teambuilding Internt i firmaet. Hvem ved det? Jeg fortalte min kollega, hvad jeg tænker mig at gøre. Jeg skriver tilbage, at jeg gerne vil deltage i firmaarrangementerne, men at jeg også vil have lov til at melde afbud, hvis indholdet enten ikke interesserer mig, eller at jeg har andre forpligtigelser, som jeg ikke kan ændre på.

Hun syntes, at det lød fornuftigt nok. Selv synes jeg, at det er indlysende. En arbejdsgiver kan jo ikke tvinge os til at deltage i et arrangement, som afholdes uden for arbejdstiden.
Efter samtalen med min kollega er min hjerne så begyndt at arbejde på højtryk. Hvad kan de gå ud på – alle de arrangementer? Har det noget at gøre med, at vi skal prøves og evalueres? Har det noget at gøre med, at vi skal rystes sammen på kryds og tværs, så vi hurtigere kan omstille os til nye arbejdsopgaver?

Er firmaets ledelse inde i en periode, hvor de lægger deres strategi om? Jeg har ikke den ringeste idé. Det er lidt skræmmende. Samtidigt er det også spændende. Måske er det et tiltag, som ledelsen har overvejet i meget lang tid at introducere, men ikke har kunnet implementere på grund af alt det her bøvl med corona?

Min nysgerrighed

Min nysgerrighed og optimisme får mig til at beslutte, at jeg må se, hvad der sker. Der kommer sikkert mere information om de kommende firmaarrangementer i løbet af de kommende dage.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.