Livsstil

Hyr en vinduespudser

Det er efterhånden en del år siden, at min kone og jeg indgik den aftale, at hun skulle sørge for at pudse vores vinduer indvendigt, og så skulle jeg nok klare den udvendige del af arbejdet. Og det har også fungeret godt, indtil jeg for et lille års tid siden løb ind i et problem med min ryg, som rent faktisk forhindrer mig i at kravle op ad en stige uden store smerter.

Og det dur altså ikke, når man har et to etagers hus, hvor vinduerne på første sal er indrettet sådan, at det ikke kan lade sig gøre at pudse dem indvendigt fra. Så jeg måtte krybe til korset og finde en vinduespudser i Næstved, hvor vi boede på det tidspunkt, for at lave en aftale med ham om, at han skulle komme hver tredje måned og klare vinduerne på første sal i vores hus.

Men det var nu ikke så nemt, for sådan en aftale var vinduespudseren ikke begejstret for. Han gjorde gældende, at halvdelen af den tid, han brugte på at pudse vinduer på et hus, gik med kørsel og opstilling af stige og så videre, så hvis han skulle have en entreprise, skulle den omfatte samtlige vinduer i et hus. Nu har jeg arbejdet med vinduespudsning i Næstved i mere end 20 år, og jeg har aldrig indgået en aftale om kun fire vinduer i et hus, sagde han.

Jeg kunne godt se hans pointe, og det ville i øvrigt passe mig og min ryg ganske godt, hvis han også skulle klare vinduerne i stueetagen, så det endte med, at vi lavede en aftale om det.

Han nåede nu kun at komme to gange, før vi valgte at sælge vores hus, fordi jeg var blevet forflyttet på mit job og fremover skal arbejde i Slagelse. Så da vinduespudseren kom anden gang, fortalte jeg ham om vores flytning, så han altså ikke skulle komme mere. Jeg spurgte ham også, om han kunne henvise mig til et firma, der påtager sig vinduespudsning i Slagelse, for vi havde også der købt et hus i to etager, så mit rygproblem igen gjorde det nødvendigt at købe sig til hjælp med at få udført det.

Ja, det kan jeg bestemt sagtens, svarede han, for min bror er faktisk vinduespudser i Slagelse (http://www.as-polering.dk/her-kore-vi/vinduespolering-slagelse/ ), og ham kan du helt sikkert få en aftale med, og jeg kan love dig, at han er stabil og altid sætter en ære i at overholde de aftaler, han indgår. Han gav mig et telefonnummer på broderen, så jeg kunne ringe til ham, når vi var flyttet til Slagelse.

Det gjorde jeg så nogle uger senere, da vi havde flytningen vel overstået, og jeg nævnte for ham, at det var hans bror i Næstved, der havde henvist mig til ham.

Ja, vi er en hel familie af vinduespudsere. Vi er nemlig tre brødre, der alle lever af det samme, og min lillebror er faktisk vinduespudser i Roskilde, fortalte han. Men vi lavede en aftale om, at han næste dag ville komme med et tilbud på vinduespudsningen.

Tak til AS Polering!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *