Livsstil

Skønne Bagger

Vi er stadigvæk i oktober. Der er tid nok. Jeg vil ikke gå i panik over, at julen står for døren. Vi skal først igennem Halloween. Her i slutningen af oktober. Det bliver en hyggelig aften. Vi skal være sammen med nogle af vores børns kammeraters forældre. De er søde. Vi snakker godt sammen. Jeg kan godt forestille mig, at vi kan få et godt venskab med dem. De er hyggelige. Har den samme livsstil som os. Kan lide at bruge tid sammen med deres børn. Og så er min mand og han i den samme branche – bare hos to forskellige firmaer. Så der er meget at tale om.

Mændene passer børn

Vi har aftalt, at vores mænd tager vores to små under deres vinger og går ud for at rasle med dem. Imens laver vi så en hyggelig middag med græskarsuppe – hvad ellers? – og andre lækkerier, som vi kan nyde, når de kommer hjem. Kolde og på grænsen til alvorlige forkølelser. Ja, det skal nok blive hyggeligt. Vi skal være hos dem allerede ved 14-tiden søndag d. 31/10. Jeg har allerede købt kostumerne til de små to. Og en fjollet heksehat til min mand. Han ved det godt. Bryder sig ikke om at skulle lege klovn. Men gør det for vores lille datters skyld.

Gode opskrifter

Lige nu er jeg ved at lede efter gode opskrifter på græskarsuppe på nettet. Jeg har fundet en 2 – 3 stykker, som jeg synes, lyder lækre. Der er en med stærk karry. Og der en med en masse hvidløg. Og så er der en forholdsvis neutral suppe, som jeg ved mine børn godt kan lide. Jeg tænker, at jeg lige vil sende dem til mine børns kammeraters mor. Hun kan så lige evaluere og eventuelt give et bud på, hvad jeg skal købe ind.

Jeg tænker også, at jeg er nødt til at finde en lille gave til hende. Hun er så sød. Har altid talt så sødt om vores ældste. Han er en krabat og kan være ret vild. Det lader til, at det kan hun godt lide. Også selvom han ofte kommer til at slå et af hendes vandglas itu, fordi han taber det i sin iver efter at vise sin bedste ven, hvordan man gør dit og dat, når han besøger dem.

Frederik Bagger glas

Men hvad skal jeg finde på at give hende? Jeg ved ikke, om hun kan lide lakrids. Hvis nu jeg vidste, at hun kan lide lakrids, så ville jeg lave lakridskarameller til hende. Pakke dem ind i smukt papir og putte dem i et glas. Lakridskarameller er jeg god til at lave. Men det er nok lidt risikabelt. Der er jo nogle mennesker, der forbander, sukker og sirup. En lille designer ting, måske. Et par glas fra ham der Frederik Bagger? Jeg så, at man kan få vandglas fra Frederik Bagger. På tilbud. Det er måske slet ikke en dårlig idé. Jeg vil muligvis ikke få så dårlig samvittighed, næste gang hun fortæller mig, at min søn har slået endnu et vandglas itu.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *