Kærester uden sex!

Britta og jeg havde kun været kærester i cirka 6 måneder, da Brittas lyst efter sex stort set var forsvundet. De første par måneder lavede vi nærmest ikke andet end at dyrke lækker elskov, men fra den ene dag til den anden havde Britte ikke længere lyst.

Jeg spurgte hende naturligvis, om det var mig, der var noget galt med, men det afviste hun. Hun havde blot for meget at se til, og derfor var hun træt og uoplagt. Jeg accepterede denne forklaring i starten, men 3 måneder senere ville jeg have en ordentlig forklaring, da jeg var overbevist om, at der var noget andet galt.

Jeg spurgte hende direkte, om hun havde fundet en anden, men det afviste hun pure, og hun ville i øvrigt ikke snakke mere om det. Ved et tilfælde fandt jeg dog ud af, hvad der var galt, da jeg var ved at flytte vores ting fra vores gamle kommode i soveværelset over i den nye, jeg lige havde samlet.

I den nederste skuffe fandt jeg et hav af sexlegetøj og sexartikler. Der var ikke mindre end 3 dildoer, 2 vibratorer, glidecreme, Fifty Shades of Grey bøgerne samt frækt lingeri, som jeg aldrig havde set hende i. I posen med alt sexlegetøjet fandt jeg i øvrigt kvitteringen for købet, som var blevet bestilt online hos sexshoppen Abbi-sexartikler sexlegetøj. Hun havde handlet for over 1.000 kr., hvilket er rigtig mange penge for os begge to, da vi er på SU.

Jeg lagde alt sexlegetøjet frem på køkkenbordet og ventede til, at hun kom hjem fra skole. Da hun kom inden for døren og så alle sexartiklerne, blev hun fuldstændig paf og forlegen. Jeg spurgte hende så, om det var derfor, at hun ikke ville dyrke sex med mig, hvor til hun uden at blinke svarede ja!

Hun havde altså forevalgt sexlegetøjet frem for mig, og jeg spurgte hende, hvorfor vi ikke bare sammen kunne bruge det. Hun svarede så, at hun var bange for, at jeg ville forlade hende som hendes tidligere kæreste havde gjort af samme årsag. Nu var det mig, som blev paf, for jeg synes ikke, at der er noget mere frækt, end en kvinde som leger med en dildo.

Siden den dag har vi dyrket hed elskov med alverdens sexlegetøj, og vi har endda været forbi Abbi-sexartikler sexshoppen et par gange efterfølgende, så nu har vi 2 skuffer, der er fyldt op 🙂

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress. Design: Supermodne.