Ikke kategoriseret

Lån på minuttet

Nye små lån

Mange lader fornuften råde, når de skal optage nye ukendte og små lån på minuttet. De går i banken og får en samtale med deres bankrådgiver. Det er bare ikke altid, at du har tid til at vente på banken, hvis du står og mangler penge nu og her!

Der er heldigvis muligheder for at optage et hurtigt lån og endda på ganske fornuftige vilkår. Hvis du vil undgå at bruge alt for lang tid på at vente på at få et banklån. Glem alt, hvad du hidtil har hørt om forbrugslån, kviklån og SMS lån. De er nemlig væsentligt bedre end deres rygte, når det gælder små lån på minuttet.

Kviklån er populære

Hvis der er noget politikere holder af, så er det at regulere befolkningens adfærd med bunker af love. Af uforståelige grunde mener mange politikere, at kviklånene er skyld i finanskrisen, og de vil have dem forbudt. Det er en unuanceret kritik, der ikke har meget med fakta at gøre.

Forbrugerne er heldigvis ligeglade med, hvad formynderiske politikere mener. Ifølge TV2 Finans er antallet af kviklån nemlig mere end tredoblet siden 2009.

Så det første råd til dig hvis du skal bruge hurtige penge, er: Lyt ikke til politikere og andre meningsdannere. Gør dig dine egne erfaringer.

Begynd med at sammenligne låneomkostninger på bankernes lånetilbud med låneomkostninger på de lån, du finder på nettet. Så vil du hurtigt opdage, at der kan være penge at spare på at optage et forbrugslån på nettet.

Tager man et kig på nogle af de store banker, ligger de årlige omkostninger i procent (ÅOP) helt oppe på 16,5 %. Mange af de finansieringsselskaber der tilbyder hurtige lån, kan sagtens konkurrere med disse vilkår. Faktisk kan du finde masser af forbrugslån på nettet, der ligger 4-5 % under satserne ved de store pengeinstitutter.

Så kan du jo spørge dig selv, hvorfor du skal trækkes igennem møder i banken og fremskaffe bunkevis af dokumentation, når det hele kan klares hurtigt på nettet.

Flere fordele

Et andet plus ved at optage et online lån er, at du er meget bedre sikret som forbruger. Det skyldes, at de finansieringsselskaber der står for lånene på nettet, er underlagt meget mere regulering, end dit pengeinstitut er.

Bankerne kan skrue på renten, når det passer dem. Det betyder, at dit lån pludselig kan blive dyrere, mens du er i gang med at afdrage på det. Bankerne kan praktisk talt ændre vilkårene for lånet, som de vil, bare de giver dig et varsel.

Finansieringsselskaberne skal derimod fremlægge hvilke faktorer, der styrer deres renter. Det må ikke være faktorer, som selskabet selv har indflydelse på. Det betyder, at du altid ved, hvad du skal betale, og at du altid kan finde rentereguleringsbestemmelserne.

Lån på minuttet uden dårlig samvittighed

En tredje fordel ved at optage et nyt kviklån er, at godkendelsesprocedurerne er meget hurtigere hos et finansieringsselskab end hos et traditionelt pengeinstitut. De færreste har råd til at vente i ugevis eller månedsvis, hvis de står og mangler penge lige nu og her.

Finansieringsselskaberne blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til, og de drukner dig ikke i dokumentationskrav.

Det eneste de kræver, er en vis sikkerhed for, at du kan betale pengene tilbage. Den sikkerhed omfatter som regel kun, at du ikke står opført i RKI som dårlig betaler.

Er du ikke registreret i RKI, kan du derfor uden problemer optage et kviklån, og du kan, populært sagt, låne på minuttet . Finansieringsselskaberne behandler ofte din ansøgning i løbet af ganske få timer, og så får du besked om, hvorvidt lånet er bevilget eller ej. Det er ikke muligt at få et lån godkendt så hurtigt. Bankerne skal eksempelvis bruge lidt længere tid på at godkende selv små lån. På nettet kan du låne penge i en fart på låneportaler som lån-penge.site

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *