Livsstil

Den der megafon

Jeg er ret sur på min træner. Jeg synes ikke, at han hjalp mig i dag. Jeg betaler i dyre domme for at få træning med ham, og så står han bare dernede i den anden ende af banen og råber i sin nye og sikkert meget billige megafon. Ok, jeg ved godt, at vi er mange på holdet, og der skal holdes godt øje med alle. Især de mere uerfarne ryttere.

Men…

Men at han ikke så meget som på et eneste tidspunkt retter mig, eller fortæller mig, at jeg kom ind til springet på en helt skæv vinkel, bliver jeg faktisk skuffet over. Men sådan er det åbenbart. Fordi jeg er ret erfaren, så forventer han, at jeg kan klare en masse ting selv. Det har han selv sagt til mig. Ja ja, det er godt. Men det er ikke godt nok. Og det er faktisk dårlig opførsel, når han bare står og piller ved den megafon, som han lige har købt. Det var jo, sådan at på et tidspunkt, at megafonen nærmest skreg en ordre til en af de andre ryttere.

Forskrækket

Min hest blev forskrækket, og jeg havde mit hyr med at få hende beroliget igen. Efter ridetimen spurgte jeg faktisk min træner, om han ikke burde have sat sig lidt bedre ind i, hvordan hans megafon virkede, så eventuelle ulykker kunne undgås, fordi han ikke ved, hvordan den virker. Han blev rasende på mig. Jeg var ligeglad. Jeg hev megafonen ud af hånden på ham og smed den på gulvet. Den gik itu. Jeg vendte mig om og gik i arrigskab.
Mine forældre blev ret stramme i ansigterne, da jeg fortalte dem om episoden. De bad mig om at finde en butik, hvor jeg kan købe en megafon. De sagde, at jeg selv skal finansiere den, og jeg får ingen lommepenge i den kommende måned. De sagde, at de har 100% tiltro til, hvad min træner gør – og det her med, at megafonen lige pludselig skreg, det er en af de ting, man skal være forberedt på, kan ske i min sport. At jeg havde været så egoistisk og kun tænkte på mig selv, var de meget skuffede over. Min far, som selv er en meget erfaren rytter, var ret gal i hovedet på mig. Jeg fik selvfølgelig hele forelæsningen om, at det er ham, der betaler for min hest: Opstaldning, træning, smed, dyrlæge mv.
Jeg fik noget at tænke over. Set i bakspejlet kan jeg godt se, at jeg måske var egoistisk. De har også ret i, at jeg ikke burde have smadret hans megafon.

Må vist hellere erstatte den

Jeg må vist lige tjekke min bankkonto. Har jeg penge nok, så jeg kan erstatte megafonen?
Jeg går på nettet og leder efter ”Billig megafon”. Jeg er stadig sur på min træner. I morgen rider jeg bare for mig selv. Siger nej tak til træning fra ham. Det må han finde sig i. Han er sikkert også sur på mig i morgen. Så det er bedst, hvis vi lige holder afstand i et stykke tid.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *