Ikke kategoriseret

Bliv spion – prøv Spyfall

Det er ikke nemt at være spion – du kan selv prøve det i selskabsspillet Spyfall. I Spyfall er det alle mod spionen, men ingen ved, hvem spionen er – selvfølgelig med undtagelse af spionen selv. Det er ganske spændende og lidt nervepirrende og ikke mindst sjovt at forsøge at finde ud af hvem er hvem!

Hvad går Spyfall ud på?

Til gengæld ved spionen ikke, hvor I andre befinder jer henne. Bliver spionen afsløret først eller opdager spionen, hvor I er, inden hun bliver afsløret.

Spillets gang

I Spyfall får man 1 kort ad gangen. På de fleste kort vil det fremgå, hvor man befinder sig med undtagelse af 1 kort nemlig spionkortet. Herefter gælder det om at man på skift stiller hinanden spørgsmål og skal forsøge at afsløre spionen eller hvor de andre befinder sig. Så det er med at finde de gode spørgsmål frem og ikke mindst pokerfjæset, da den mindste forkerte trækning vil kunne afsløre din identitet eller placering.

Lidt fakta om Spyfall

Spillet er fra 12 år og opefter, fra 3 til 8 spillere og tager omkring 15 minutter. Spyfall er vinder af Guldbrikken 2015 for Årets Selskabsspil. 3; \l

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *