Livsstil

Grækenland kalder

I tirsdags kom min mand hjem med et stort smil på læberne. Han sagde, at han har taget fri i de næste 10 dage. Han har en plan om, at vi skal finde nogle flybilletter til Grækenland og tage derned i en uges tid. Få lidt sol på kroppen. Nyde den græske mad. Se lidt på ruiner og bare slappe af.

Jeg er med!

Da Grækenland er vores foretrukne rejsemål, var jeg helt med på hans idé. Sommeren har jo ikke været den bedste i år. Og bare det at lande i Grækenland og mærke duften af landet – blandet med kerosin, når man lige stiger ud af flyet, er en helt særlig oplevelse. Ja, man kan dufte olivenolien. Man kan mærke varmen i næsen. Det svier næsten i den.

Søde mennesker

Man kan glæde sig over hjælpsomheden og smilene, man møder undervejs hen til hotellet eller hotellejligheden. Og naturligvis kan man ikke undgå at blive imponeret over den smukke natur. Strandene, der er som små, turkise laguner. De dybt grønne nåletræer. Duften af harpiks, der flyder fra dem. Det er meget karakteristisk. Vi fandt nogle flybilletter til Grækenland og sidder lige nu og venter på, at vi skal gå om bord på flyet. Det er torsdag morgen. Og ja, vi har lige fået at vide, at der vil være en lille flyforsinkelse på ca. en halv time. Det er ikke noget, som vil berøre de rejsende, som skal flyve videre fra Athen. Deres forbindelser vil vente på dem dernede.

Vi ånder lettede op

Vi ånder lettet op. Vi skal jo videre fra Athen. Til Santorini. Vores forbindelse afgår 3 kvarter efter at vi skulle være landet. Så vi skal nok løbe lidt hurtigt i Athens lufthavn. Men når de allerede nu siger, at flyet til Santorini vil vente på os, så ånder vi lettet op. Vi ved af erfaring, at det græske flyselskab har tjek på deres ting.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *