Ikke kategoriseret

Budgetlægning

budget

Spekulerer du ofte over din økonomi og/eller gæld? Rigtigt mange mennesker i dag oplever udfordringer med deres økonomi og i særdeleshed uoverskuelig gæld, der enten ikke kan betales tilbage, eller også sluger afdragene de månedlige rådighedsbeløb.

Men der ER hjælp at hente. Vi tilbyder at lave budgetter og gældsrådgivning og dermed skabe et bekymringsfrit låneguide over online kreditter og lån hos Penge-låne.nu.

Budgetlægning

Få lagt dit budget – For mange er et privat budget et begreb, en god idé og en tanke om at få lavet et, uden at man kommer videre.

Det kan godt virke meget omstændigt at skulle finde alle sine regninger frem og notere, hvad der skal betales hvornår, – noget er på månedsbasis, andet per kvartal osv.

Dertil kommer, at man også skal beregne, hvor meget man skal have på sin budgetkonto de forskellige måneder, og man kan derfor hurtigt miste lysten til at sætte sit budget sammen. Særligt, fordi der også er rigtigt mange poster, der er med i et budget.

Det kan være udgifter til bolig, husholdning, befordring, gaver, langsigtede arrangementer som konfirmationer og fødselsdage, ferier og diverse poster til reparationer/udskiftninger af ting i husstanden m.m.

Derudover kan man i en travl dagligdag hurtigt miste overblikket over sit forbrug og den næste måneds regninger, og det kan give ubehagelige overraskelser, når man starter på en ny måned.

Fremtidig økonomi

At få lagt et rigtigt budget har stor betydning for din fremtidige økonomi, så du kan følge med i dit månedlige rådighedsbeløb.

Et 12-måneders, eller måske et 5-års budget fra Budgethjælp kan give dig et fuldt overblik over, hvad dine reelle indtægter og udgifter er, samt vise hvor meget du bør have stående på din budgetkonto hver måned for at kunne betale alle dine regninger til tiden.

Når budgettet er lagt, er det vigtigt, at man jævnligt følger op på dette, så man kan følge med i, om man har brugt mere eller mindre end beregnet.

Ved at få Budgethjælp til at lægge dette budget og eventuelt vælge et månedsabonnement til månedlig afstemning heraf, kan du trygt overlade alle disse opgaver til Budgethjælp.

Vælger du et månedsabonnement hos Budgethjælp, vil du hver måned modtage en oversigt, som viser, hvordan dit budget ser ud, og hvad dit rådighedsbeløb er den kommende måned.

Forløb hos Budgethjælp

Dit første møde med Budgethjælp er naturligvis gratis, hvor vi gennemgår din økonomiske situation, din gæld og får et overblik over indtægter og udgifter.

Dette møde er uforpligtende, og hvor du bliver informeret om, hvad Budgethjælp kan gøre for dig ud fra dine ønsker og drømme.

Vælger du at indgå et samarbejde med Budgethjælp, får du udarbejdet et budget, der viser dig dit månedlige overskud/underskud, som efterfølgende sendes til godkendelse hos dig.

Når det første budget er godkendt, sammensætter Budgethjælp et budget med de ønskede afdragsordninger hos dine forskellige kreditorer, i samarbejde med dig. Forhandlingen starter først, når du har godkendt budgetforslaget.

Undervejs i forhandlingsforløbet bliver du underrettet af Budgethjælp om udviklingen i din sag, og ligeledes får du besked, hver gang en forhandling er færdig afsluttet – på denne måde kender du hele tiden til sagens forløb.

Når forløbet er færdigafviklet, kan du vælge at tilkøbe at få udarbejdet et 12-måneders budget med dine nye aftaler.

Du kan ligeledes tilkøbe en gennemgang af dit nye budget, hvor du lærer at afstemme afdrag og faste udgifter med din betalingsservice.

Samtidig får du indsigt i vigtigheden af, hvorfor det er vigtigt at følge med i de månedlige udgifter, så der aldrig hersker nogen tvivl om dit månedlige rådighedsbeløb.

Få hjælp til budget og hent gratis budgetskema hos Penge-lån.nu

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *