Livsstil

Til skolefest med uren hud

Uren hud

Der var kun få dage til skolefesten, og jeg var stadig utrolig plaget af uren hud. Faktisk var jeg en af de drenge i klassen med flest bumser i ansigtet og på ryggen, og det var begyndt at gå udover min psyke.Heldigvis søgte jeg på nettet og fandt Beaute Pacifique Super Booster 3, som er fantastisk mod uren hud.

Mine forældre kunne godt mærke på mig, at jeg ikke længere hang så meget ud med kammeraterne men i stedet isolerede mig på mit værelse. Det var ikke fordi, at jeg ikke ville være sammen med mine kammerater, men jeg havde det bare så psykisk dårligt på grund af den svære akne.

Heldigvis tog mine forældre konsekvensen og bestilte tid hos en hudlæge. Hudlægen kunne godt se, at det ville blive nødvendigt med en gang receptpligtig medicin, selv om Beaute Pacifique Super Booster 3 havde taget det værste, så han udskrev piller mod bumserne. Der ville gå 6-8 uger, før jeg ville kunne begynde at se en effekt af en effekt af behandlingen, så det var helt fint, tænkte jeg.

Jeg havde dog lige glemt, at mit besøg hos hudlægen var 3 uger før den store skolefest. Dette betød, at den urene hud med alle de store røde bumser med stor sandsynlighed stadig ville være meget synlige. Og ganske rigtigt; få dage før festen ”blomstrede” min akne stadig i hele ansigtet.

Når jeg siger hele ansigtet, så mener jeg det hele! Vi snakker bumser i panden, næsen, hagen og kinderne og sågar i ørerne. Der var mere hud, der var dækket af bumser, end der var hud fri for dem…

Jeg kan huske, at jeg seriøst overvejede at melde afbud til festen, da jeg nægtede at komme derhen i den ”forfatning”. Heldigvis har jeg en god veninde ved navn Fie, som jeg betror alt. Fie vidste udmærket godt, hvor meget aknen gik mig på, og jeg fortalte hende, at jeg ville melde afbud.

Fie blev helt fortørnet, da dette var en fest, som vi alle havde set frem til i flere år. Fie var på arbejde, da jeg fangede hende på telefonen, så hun sagde, at hun ville komme forbi mit hus dagen efter. Fie kom som lovet dagen efter, hvilket var en torsdag, kun én dag før festen.

Det første hun sagde, da hun kom inden for døren, var: ”luk øjnene”. Jeg tænkte, hvad sker der lige, hun har da aldrig bedt mig om at lukke mine øjne, men jeg lukkede mine øjne som befalet. Fie sagde så, at hun ville bruge 10 minutter på at ”arbejde med mit ansigt”.

Jeg nåede ikke at sige noget, før Fie gik i gang, og det mærkede faktisk meget rart. Det mærkede som om, at hun tegnede på min hud med en stor blød blyant. Efter 10 minutter sagde hun, at jeg skulle kigge mig i spejlet, og hvilket syn der ventede mig…

Det så nærmeste ud som om, at Fie havde visket alle mine bumser væk. Det havde hun naturligvis ikke, men hun havde brugt en dækstift til uren hud, som, udover at dække min urene hud, samtidig behandlede den. Dækstiften kan behandle og fjerne uren hud og bumser, da den indeholder effektive ingredienser som Salicylsyre, A-, C og E-vitaminer.

Fie havde reddet min dag, og vi fulgtes ad til skolefesten, som var en af de bedste fester, jeg nogensinde havde været til. Tak, Fie!

Jeg holder i øvrigt mit ansigt rent ved dagligt at bruge ansigtsmaske, som er dybderensende og fjerner døde hudceller.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *