Livsstil

Pas nu på din iPhone 6

Hvis du spørger mig, så er det på tide, at den nye iPhone 6 er kommet i handelen. Jeg går ikke op i forfærdeligt mange ting, men elektronik er en af dem – og jeg har længe været på jagt efter en ny smartphone. Da jeg så fik øje på den nye iPhone 6, var jeg solgt. Det skulle simpelthen være den. Og ja, jeg ved godt at prisen er i den dyre ende, men lad mig bare slå det fast: den har indtil videre været alle pengene værd. Når man har interesseret sig for elektronik i så lang tid, som jeg har, så sætter man særligt pris på godt design og brugervenlighed. Den nye iPhone 6 excellerer indenfor begge områder.

Det er længe siden, at jeg sidst fik en ny smartphone – og jeg har forbandet min gamle smartphone i noget tid. Jeg bliver så irriteret, når tingene går langsomt; og så var batteriet begyndt at dø ud. Med andre ord, det var tid til at investere i noget nyt legetøj. Jeg læste en del anmeldelser af den nye iPhone 6, og blev hurtigt enig med mig selv om, at det var den jeg skulle have. Jeg har nu haft chancen for at lege med den i nogle dage, og jeg er ovenud tilfreds. Alting går meget hurtigt, og skærmen er stor og flot.

Beskyttelse af min iPhone

Ja, der skal altså beskyttelse til – særligt hvis du ikke har penge som skidt. Vi må bare erkende, at det er hamrende dyrt at få repareret sin smartphone. Og særligt sin iPhone 6. Jeg skyndte mig derfor at investere i et cover til min iPhone 6.

Det cover jeg valgte, er helt neutralt og sort. Jeg kan bedst lide, at man ikke opdager, at der er monteret et cover til min iPhone 6. Jeg gik derfor også bevidst efter et cover, der var tyndt og let. Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge, og nu er jeg tryg ved, at min iPhone 6 ikke går i stykker så let. Hvis du vil se det iPhone 6 cover, jeg investerede i, så kan du se det her: http://www.incover.dk/shop/apple-iphone-6-3494c1.html.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *