Livsstil

Ideer til frierier

1. Find fotominder fra jeres forhold og hæng dem fra balloner eller på væggen i jeres favoritrum – det vil være noget af en overraskelse at komme hjem til…

2. Sluk alle lysene i dit hjem, og lav et spor af stearinlys, der fører til en kreds af citater og kærlighedsord placeret rundt i ringen.

3. Bind et rødt velourbånd fra et sted i dit hjem til et andet. Vedhæft lidt noter og perfekte minder og øjeblikke i jeres forhold på båndet. Vent på din partner ved slutningen af ​​båndet med ringen i hånden.

4. Tilbered et fem-stjernet måltid  med alle din partners livretter – eller lej en personlig kok til at forberede det til jer i jeres hjem. Kom ringen i desserten eller fri ved slutningen af måltidet. Eller du kan skrive det med chokolade i kanten af desserttallerkenen.

5. Få lavet dit eget puslespil med ordene – vil du gifte dig med mig? På en regnfuld dag foreslår du at lægge puslespil.

6. Tag en udflugt til stranden og byg et sandslot sammen. Når din partner kigger væk sæt ringen på det højeste tårn.

7. Saml venner og familie og få lavet t-shirts med ordene: Vil du gifte dig med mig? Ét bogstav per t-shirt og lad dem stille sig op.

8. Klistr bogstaver, der lyser i mørket, på loftet i jeres soveværelse, og når I går i seng, sluk alt lyset.

9. Hyr en fotograf, og fortæl din partner, at du har vundet en parfotografering i en konkurrence. Så har du professionel fotografering af frieriet.

10. Genskab din partners favoritfilm – fx Pretty Woman. Lej en limousine, og kravl gennem soltaget med en buket røde roser.

11. Tag en tur på stranden, og skriv frieriet i sandet. Husk, at have blomster og champagne med.

12. Fri i en botanisk have, hvor alting er i blomst.

13. Fri fx i en park, og hav aftalt med venner og familie, at de er parate og kommer efter frieriet, så I alle kan fejre sammen.

14. Og endelig – så er der det med ringene og smykker – både til hende og herresmykker. Lav din research online, og kig i butikker. Det er et meget vigtigt valg at gøre, og udvalget er enormt på forlovelsesringe og smykker. Vi kan varmt anbefale: http://www.marjoe.dk/ og er du en af vores mange læsere fra Norge:http://www.marjoe.no

15. God fornøjelse – og JA! 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *