Mode

Ny baby = Babyudstyr en mas

Mine gode veninde, Nikoline, er en pige, der elsker at have styr på tingene og altid have det i god tid. Og det skal jeg da også love for, at hun igen har fået, efter at hun for en måneds tid siden fortalte, at hun ventede sit første barn.

Det var ikke helt planlagt, for hun og hendes kæreste havde egentlig planlagt, at de ville vente med at få børn, til hun er helt færdig med sin uddannelse, for til den tid vil der være bedre råd til at skabe familie. Men nu var det altså sådan, og Nikoline gik meget tidligt i graviditeten i gang med at samle alt det babyudstyr, som er nødvendigt, når man får sit første barn.

Heldigvis for hende og hendes kæreste har hun et godt og stort netværk, og en del i hendes bekendtskabskreds har allerede fået de børn, de skal have, så hun gik i gang med at afsøge mulighederne for at ”arve” noget udstyr til ingen eller meget små penge, for deres økonomi er ikke lige til bare at gå i byen og købe noget nyt. De sparer også en del tid ved at købe måltidskasser online.

Da hun havde meldt sin situation ud på de sociale medier, blev hun også straks mødt med noget nær en syndflod af tilbud fra netværket, hvoraf de fleste havde et pænt lager af babytøj, som de ikke længere selv havde brug for. Der gik faktisk kun ganske få dage, før hun havde fået foræret så meget tøj, at hun kunne se, at hun var helt fri for at skulle bruge penge på den slags.

Og der var også mange, der gerne ville forære hende diverse udstyr, som ikke også er nødvendigt. For eksempel scorede hun hele fem sæt baby sengetøj, som selvfølgelig er rigeligt, og hun tog med taknemmelighed imod det hele.

Det var lige ved, at hun faktisk fik for meget, og en dag sagde hun i spøg til mig, at det i hvert fald ville blive svært for familien og andre at finde på en barselsgave, som hun ikke har i forvejen. Men pyt med det, for så kan de jo bare komme med en buket, eller hvad de nu finder på.

Nu er der et par måneder til den forventede fødsel, og hendes graviditet er indtil nu forløbet helt efter planen. Hun har valgt at holde barnets køn hemmeligt, selv om hun og hendes kæreste godt ved, om det bliver en dreng eller en pige. Som hun selv siger, så har hun jo fået tøj til både drenge og piger, men det gør ikke noget, for vi skal jo nok med tiden have mindst et barn mere.

For mit eget vedkommende har jeg endnu ikke meldt mig på banen med noget til Nikolines førstefødte, men jeg er i den situation, at jeg ikke skal have flere børn, så min mand og jeg har besluttet, at Nikoline skal have alt det lækre Motherhood babyudstyr, som vi har gemt, efter at vores egne to børn er vokset fra det. Og jeg ved, at Nikoline vil blive glad for det.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *